Příprava: Základ nálevu tvoří 4 l vody, 1 l 8% octa, 300 - 350 g cukru (dle chuti), 150 g soli. ...více
K dochucení polévek, omáček a dušených jídel. Složení: hřiby (22 %), jedlá sůl (max. 20 %), cibule, koriandr, karotka, ...více
Mírně pálivá, nasládlá směs na zeleninu. Složení: jedlá sůl (max. 19 %), paprika, česnek, cibule, třtinový cukr, šípek, ...více
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně. Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %), ...více
Pikantní byliny s pepřem na maso a zeleninu. Složení: jedlá sůl (max. 30 %), pepř 27 % (černý, bílý, zelený), ...více
Na steaky a pečená masa. Mírně pikantní. Složení: pepř, paprika, kari (kurkuma, cibule, česnek, hořčice, chilli, koriandr, ...více
Do polévek, salátů, pomazánek a omáček, též pod svíčkovou. Složení: karotka, pastiňák, pórek, celer list, pažitka, libeček list, ...více
Vhodné pro všechny druhy grilovaných a pečených mas, drůbeže a ryb. Složení: paprika, pepř, cibule, petržel list, kmín, koriandr, ...více
Do polévek, omáček, zeleninových pokrmů a dušených mas. Složení: paprika lahůdková 140 ASTA - vysoká kvalita (Stupnice ASTA je stupnicí kvality papriky. Je ...více